قوانین شهرداری شهردار بروجرد تاریخچه شهرداری شهرداران سابق حقوق شهروندی
معاونت توسعه و مدیریت منابع معاونت خدمات شهری معاونت شهرسازی و معماری معاونت فنی و امور زیربنایی
معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری
شهرداری منطقه یک شهرداری منطقه دو شهرداری منطقه سه
ناحیه یک منطقه سه
ناحیه یک منطقه دو-شهید کشوری
ناحیه دو منطقه دو- گلدشت
سازمان آتش نشانی و خدمات شهری سازمان مدیریت پسماند سازمان مدیریت آرامستانها سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری سازمان مشاغل شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی
اداره بازرسی اداره املاک و حقوقی ارتباطات و امور بین الملل فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه گذاری و مشارکتها حمل و نقل ترافیک
بازگشت به لايحه شماره 8493/2 مورخ 20/7/1401 جنابعالي در خصوص پيشنهاد خريد معدن شن و ماسه کوهي از طريق مناقصه عمومي به منظور خودکفاء شدن شهرداري براي ارائه خدمات عمراني در سطح شهر ( با توجه به هزينه هاي سالانه خريد شن و ماسه و زمانبر بودن اين امر که مستلزم تشريفات قانوني است ) با تأمين اعتبار مورد نياز از محل فروش املاک شهرداري، به اطلاع مي رساند:
-1 طي يکمين بند صورتجلسه شماره 80 مورخ 26/7/1401 جلسه رسمي عادي شوراي اسلامي شهر بروجرد، لايحه صدرالاشاره به اتفاق آراء به تصويب اعضاء محترم شورا رسيد.
-2 هيأت محترم تطبيق مصوبات شورا، نوع نظر خود را در سامانه ملي پايش مصوبات شوراها، مغايرت و اعلام نموده اند:
0 پس از تجديد نظر پيرامون مصوبه مذکور، مراتب را جهت اقدام بعدي به اين هيأت ارسال نمايند.
متن مغايرت اعلام شده بدين شرح است:
* مجوز بهره برداري از معادن کوهي توسط اداره صمت صادر و معادن کوهي غالبا" در مالکيت آن اداره مي باشد. لذا مفاد مصوبه با قوانين مغايرت داشته و مي بايست خريد معدن از طريق اداره مذکور صورت پذيرد.
-3 شوراي اسلامي شهربروجرد، مستند به ماده 90 قانون شوراها، نظريه هيأت تطبيق مصوبات را، ظرف مدت قانوني ( 10 روز ) در دستور کار قرار داده و در دومين بند صورتجلسه شماره 84 مورخ 22/8/1401 جلسه رسمي فوق العاده شورا، پس از بررسي نوع رأي خود را اصرار بر اجراي مصوبه اعلام و اصرار بر بند يک صورتجلسه شماره 80 ضمن اخذ مجوز لازم از مراجع ذيصلاح به اتفاق آراء مورد تصويب و مجددا" به هيأت تطبيق ايفاد گرديد.
-4 رئيس هيأت تطبيق مصوبات برابر مکاتبه شماره 72152 مورخ 3/9/1401 نظريه هيأت تطبيق مصوبات شورا را بشرح ذيل ارسال نموده اند:
* بازگشت به مصوبه شماره 84 بند 2 ( اصرار ) با توجه به اينکه معادن کوهي در سطح شهر در مالکيت وزارت صمت بوده و قابل خريد و فروش نيست، علي هذا مجوز ( پروانه ) بهره برداري فقط از اشخاص حقيقي که معدن را اجاره نموده اند و با هماهنگي اداره صمت تا پايان موعد بهره برداري قابل انتقال مي باشد و شهرداري بعنوان دستگاه اجرايي جهت اخذ مجوز بهره برداري مي بايست از طريق اداره صمت شهرستان اقدام نمايد. فلذا در صورت فقدان معدن و اخذ پاسخ منفي اداره صمت، با هماهنگي آن اداره نسبت به اجاره معدن از بخش خصوصي اقدام نمايد.
بنابراين با توجه به اصرار شورا و بررسي هاي صورت گرفته، موافقت اعضاء هيأت تطبيق، منوط به طي موارد عنوان شده مي باشد. شايان ذکر است پيچيدگي هاي وضعيت معادن شامل:
- بهره برداري هاي قبلي
- تنوع نوع مصالح معادن
- باقي مانده مدت زمان پروانه بهره برداري صادره از طرف اداره صمت
- اختلافات احتمالي ميان بهره بردار و اداره صمت مبني بر بدهي و ...
همچنين مفاد مصوبه که اشاره به خريد از طريق آگهي مناقصه و از طرفي با عنايت به موارد مطروحه که مبين هم سطح و هم تراز نبودن معادن کوهي در تمام زمينه هاي مذکور بوده، پروسه آگهي مناقصه جهت خريد معدن کوهي منتفي بوده و اين موارد دليل مغايرت مصوبه با قوانين مي باشد.
-5 پس از وصول نظريه هيأت تطبيق مصوبات، اين نظريه به کميسيون حقوقي و نظارت شورا ارجاع و کميسيون مذکور در تاريخ 23/9/1401 اقدام به برگزاري جلسه شماره 35 با حضور معاون محترم مديريت توسعه و منابع شهرداري نموده و پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پيگيريهاي انجام شده در اين زمينه توسط شهرداري از طريق اداره صمت مقرر گرديد: نظريه هيأت تطبيق به شهرداري ارسال شود.
ملاحظات فوق جهت هرگونه اقدام وفق ضوابط و مقررات مربوطه بحضورتان ارسال مي گردد.