قوانین شهرداری شهردار بروجرد تاریخچه شهرداری شهرداران سابق حقوق شهروندی
معاونت توسعه و مدیریت منابع معاونت خدمات شهری معاونت شهرسازی و معماری معاونت فنی و امور زیربنایی
معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری
شهرداری منطقه یک شهرداری منطقه دو شهرداری منطقه سه
ناحیه یک منطقه سه
ناحیه یک منطقه دو-شهید کشوری
ناحیه دو منطقه دو- گلدشت
سازمان آتش نشانی و خدمات شهری سازمان مدیریت پسماند سازمان مدیریت آرامستانها سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری سازمان مشاغل شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی
اداره بازرسی اداره املاک و حقوقی ارتباطات و امور بین الملل فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه گذاری و مشارکتها حمل و نقل ترافیک
آغاز به کار سالن پیش سرد کشتارگاه نیمه صنعتی شهرداری بروجرد
🔸با هدف ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت قرمز و پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام.
✅اتاق پیش سرد کشتارگاه ✍️اتاق پیش سرد کشتارگاه صنعتی دام برای پیشگیری از بیماریهای احتمالی مانند تب کریمه کنگو، اهمیت زیادی دارد. همچنین، فعالیت باکتریها موجب کهنه شدن بافت ماهیچهای و عوض شدن طعم گوشت میشود. سرما موجب تاخیرافتادن این وضعیت میشود. فاسد شدن سریع گوشت و آلوده شدن گوشت در مراحل بعد از ذبح دام در کشتارگاه، سرد کردن فوری گوشت را الزامی میکند. بنابراین کشتارگاه دام بایستی دارای اتاق پیش سرد باشد. اتاق پیش سرد موجب کاهش افت وزن لاشه و همچنین کاهش تغییر رنگ آن بعد از کشتار میشود.
✅تجهیزات اتاق پیش سرد کشتارگاه صنعتی دام ✍️روشهای مختلفی برای خنک سازی در اتاق پیش سرد استفاده میشود که خنک سازی هوایی معمولترین آن است. این سیستم خنک کاری هوایی بایستی دارای دمای هوای پایین، سرعت هوای زیاد، رطوبت نسبی بالا و ظرفیت تبرید زیاد باشد. تجهیزات مورد استفاده در این اتاق شامل سیستم سردخانه مانند کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین ریل و قلاب برای نگهداری لاشه میباشد. با تکنولوژی امروزی، زمان رسیدن به این دما بین 16 تا 24 ساعت در لاشههای کوچک و تا 48 ساعت در لاشه بزرگ است.
✅شرایط نگهداری لاشه در سردخانه کشتارگاه دام ✍️دمای هوا باید نزدیک صفر درجه سانتیگراد بوده و از منفی یک درجه کمتر نشود زیرا باعث یخ زدگی گوشت میشود. سرعت هوا در فضای خالی اتاق پیش سرد بین 0.75 تا 1.5 متر بر ثانیه میباشد. سرعت هوا بین لاشهها بیشتر خواهد بود. سرعت بیشتر هوا، زمان سرد سازی را کاهش میدهد ولی در عوض میتواند مصرف انرژی را افزایش داده و میزان کاهش وزن لاشه را بیشتر کند. مرحله اصلی سرد کردن با رسیدن دمای گرمترین نقطه لاشه به 7 درجه سانتیگراد کامل میشود.چیدمان لاشه ها در سالن زیر نظر کارشناس دامپزشکی صورت می پذیرد،همچنین میزان رطوبت درون سالن میبایست بین 60 تا 80 درصد بوده باشد که سالن پیش سرد کشتارگاه شهرداری مجهز به سیستم مه پاش جهت ایجاد رطوبت لازم میباشد.
✅اطلاعات پروژه پیش سرد کشتارگاه شهرداری بروجرد 🔸سال ساخت 1399 🔸هزینه ساخت و تجهیز سالن 20.000.000.0000 ریال 🔸تجهیزات: کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین ریل و قلاب برای نگهداری لاشه میباشد 🔸مسحت سالن: 200 متر مربع 🔸ظرفیت سالن: 300 لاشه سبک و 100 لاشه سنگین بصورت روزانه تاریخ راه اندازی و آغاز فعالیت: 1400/11/25